26
jan

Atria GGZ gaat verder als Max Ernst GGZ.

De dienstverlening van Atria GGZ uit de Foodvalley (o.a. Wageningen, Ede, Barneveld, Veenendaal) is overgenomen door Max Ernst GGZ. Vanaf 1 januari 2017 zijn alle behandelaren in dienst bij Max Ernst GGZ en dragen ook de locaties van Atria GGZ onze naam. Voor cliënten verandert de overname verder niets. Volwassenen, kinderen en jongeren kunnen zoals altijd rekenen op uitstekende behandeling in zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ, voor nagenoeg elke stoornis met uitzondering van chronische en crisisgevoelige problematiek.

Na het faillissement van Atria GGZ eind vorig jaar is Max Ernst GGZ in overleg gegaan met gemeenten en zorgkantoren. Samen hebben zij overeenstemming bereikt over het continueren van de zorg van Atria GGZ aan bestaande en nieuwe cliënten onder de vlag van Max Ernst GGZ.
Max Ernst GGZ is specialist in de behandeling van depressie, als ook van angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Max Ernst GGZ staat bekend om de zeer hoge cliënttevredenheid en een uitstekend en aantoonbaar behandelresultaat en dat willen we de komende jaren continueren.

terug naar overzicht

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.