29
dec

Buro van Roosmalen gaat verder als Max Ernst GGZ

Buro van Roosmalen, een bekende naam in de Geestelijke Gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg, gaat vanaf 01 januari 2017 verder onder de naam Max Ernst GGZ. Buro van Roosmalen en Max Ernst GGZ zijn beide instellingen voor ambulante geestelijke gezondheidszorg. De afgelopen jaren hebben zij al intensief samengewerkt. Nu is besloten om per 1 januari 2017 nog een stapje verder te gaan en de krachten te bundelen onder de naam Max Ernst GGZ.

Vanaf volgend jaar werkt Buro van Roosmalen als Max Ernst GGZ vanuit 17 eigen praktijken verspreid over heel Nederland. Daarnaast werken wij ook vanuit een aantal gezondheidscentra en huisartspraktijken. Wij bieden behandeling aan volwassenen en kinderen & jongeren in zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ, voor nagenoeg elke stoornis met uitzondering van chronische en crisisgevoelige problematiek. Max Ernst GGZ is de specialist in de behandeling van depressie, als ook van angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

Max Ernst GGZ staat bekend om de zeer hoge cliënttevredenheid en een uitstekend en aantoonbaar behandelresultaat. Dat is wat de organisatie de komende jaren wil continueren. Het huidige behandelaanbod in Noord en Midden Limburg zal in tact blijven.

 

terug naar overzicht

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.