1
apr

Max Ernst GGZ betrekt nieuw pand in 'De Donk'

Landelijke zorginstelling voor ambulante GGZ, Max Ernst GGZ heeft een nieuwe vestiging gevonden in Den Bosch. Vanaf vrijdag 30 maart vinden alle behandelingen plaats aan de Europalaan 4 in De Donk. Daarmee neemt de GGZ-instelling definitief afscheid van het pand aan Het Wielsem 10.

“Dit is een hele mooie stap in de goede richting voor ons zorgaanbod in de omgeving Den Bosch. Vanaf vandaag ontvangen we met trots onze cliënten op deze gloednieuwe en goed verzorgde locatie. Deze verhuizing past binnen onze ambitie om de regio structureel van nog betere zorg te voorzien”, aldus Fabian Jacobs, directeur van Max Ernst GGZ.

Rust en ruimte in een geheel nieuwe huisvesting

De nieuwe locatie aan de Europalaan 4 is uitstekend bereikbaar vanaf de nabijgelegen A2. Het pand biedt meer rust en ruimte dan de huidige locatie en wordt per 30 maart geheel nieuw opgeleverd.

Max Ernst GGZ: landelijke aanbieder van ambulante GGZ

Max Ernst GGZ biedt in Den Bosch behandeling aan Volwassenen. Daarnaast beschikken we over 18 andere vestigingen die verspreid zijn over heel Nederland. Hier bieden wij behandeling aan Volwassenen en Kinderen & Jeugdigen in zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ, voor nagenoeg elke stoornis met uitzondering van chronische en crisisgevoelige problematiek.

Max Ernst GGZ heeft zich laten zien als betrouwbare partner en specialist in de behandeling van depressie, stemming en persoonlijkheidsproblematiek waar nodig gecombineerd met een medicamenteuze behandeling. Hierbij ligt het accent op een kortdurende en cliëntgerichte behandelaanpak. Cliënten zijn zeer tevreden over de dienstverlening en ook zorgverzekeraars en gemeenten zijn content over onze werkwijze en betrouwbaarheid.

Tevreden cliënten en uitstekende behandelresultaten

Max Ernst GGZ staat bekend als zorgaanbieder die samen met haar cliënt toetsbare en haalbare doelen stelt. Een continue evaluatie maakt dat cliënten aangehaakt blijven. Hierbij ligt het accent op een kortdurende en cliëntgerichte behandelaanpak. Cliënten zijn zeer tevreden over de dienstverlening en ook zorgverzekeraars en gemeenten zijn content over de werkwijze en betrouwbaarheid.

terug naar overzicht

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.