7
feb

Max Ernst GGZ een 8,0 op ZorgkaartNederland!

Max Ernst GGZ staat nog geen jaar op ZorgkaartNederland maar heeft nu al een kleine 300 recensies met het gemiddelde van een rapportcijfer 8,0. Cliënten waarderen onze manier van behandelen en zouden ons dan ook aanbevelen bij anderen.

“De behandelaar heeft mij alle vrijheid gegeven op mijn eigen manier beter te worden en niet als een nummertje behandeld te worden. Er was veel vertrouwen en geen vaste behandelwijze maar aangepaste behandeling op jouw behoefte.” – Venlo, 4 januari 2018

Max Ernst GGZ heeft cliënttevredenheid hoog in het vaandel staan. Zo wordt er al jaren gewerkt met de klanttevredenheidslijst (CQI) en de Routine Outcome Measurement (ROM) om het behandeleffect te meten, respectievelijk met cijfers 8,3 en 9,8. ZorgkaartNederland biedt nog een extra perspectief waarin feedback wordt gegeven. Zo kan Max Ernst GGZ haar behandelingen blijven verbeteren op alle mogelijke velden. Altijd met focus op resultaat!

Laat ook een recensie achter!
Max Ernst GGZ hoort ook graag wat uw ervaring is! Uw ervaring kan toekomstige cliënten helpen in hun keuze en onze organisatie bij het verbeteren van behandelingen.

Hoe werkt ZorgkaartNederland?

1. Klik op de onderstaande knop 
2. U komt op de site zorgkaartnederland.nl
3. kies uw behandel locatie.
4. Klik op waarderen
5. geef uw cijfers voor de behandeling. Deze kunt u toelichten in het opmerkingveld.
6. klik op verzenden

 

 

terug naar overzicht

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.