Middelharnis

Westelijke Achterweg 37
3241 EH Middelharnis

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Max Ernst GGZ in Middelharnis is er voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Middelharnis. We zijn gevestigd aan de Westelijke Achterweg 37.

Kind en Jeugd
Ons team vormt samen met jeugdcoaches van Jan Arends, Team Jeugd Goeree Overflakkee. Namens Max Ernst GGZ staan Orthopedagoog-Generalist Marianne en Orthopedagoog Joyce klaar voor de kinderen, jeugdigen en hun ouders van dit mooie eiland. Voor meer informatie over de samenwerking tussen Jan Arends en Max Ernst in deze regio kijk hier.  

We kijken samen met het gezin naar welke hulp nodig is en stemmen de behandeling hier op af. We zijn gespecialiseerd in het verrichten van psychologisch onderzoek (ook consultatief), alsook kortdurende psychologische behandeling. Wij bieden onder andere Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapie (ACT), en psycho-educatie. Wij proberen onze behandelingen zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig in te zetten. We werken binnen onze trajecten volgens de principes van Positieve Gezondheid.

De zorg die wij bieden wordt vergoed door de gemeente. We streven ernaar z.s.m. een eerste afspraak in te kunnen plannen. De actuele wachttijden zijn te vinden op de website.

Wees welkom!
Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Middelharnis staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

 

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.