Cliëntenraad

De cliëntenraad van Max Ernst GGZ bestaat uit mensen die in behandeling zijn of zijn geweest. Zij maakt zich hard voor iedereen die bij ons op dit moment in behandeling is. De raad wil met haar werk de kwaliteit van onze zorg verbeteren. De cliëntenraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie van Max Ernst GGZ en komt een paar keer per jaar bij elkaar.

De cliëntenraad houdt zich bezig met de volgende onderwerpen:

  • Ontwikkelingen in de GGZ
  • Randvoorwaarden zoals bereikbaarheid, inrichting wachtkamers en spreekkamers
  • Kwaliteitsbewaking

Dit uiteraard binnen de kaders en de voorschriften opgelegd door de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) van 1996.

Interesse?

Ben je op dit moment in behandeling bij Max Ernst GGZ of in behandeling geweest bij Max Ernst GGZ? Dan is jouw ervaring met onze dienstverlening van groot belang voor de cliëntenraad. Juist de input van ervaringsdeskundigen maakt dat de cliëntenraad Max Ernst GGZ goed kan adviseren. Het enige dat je verder nodig hebt, is dat je net als wij de kwaliteit van onze zorg wil verbeteren.

Heb je interesse om deel uit te maken van de cliëntenraad of heb je suggesties en ideeën voor ons? Neem dan vooral contact op met:

Cliëntenraad Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem
clientenraad@max-ernst.nl

 Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8,4