Behandeling bij volwassenen

Max Ernst GGZ biedt behandeling in de basis en de specialistische GGZ voor volwassenen. Dat betekent dat iedereen vanaf 18 jaar met psychische of psychiatrische problemen bij ons in goede handen is. Het maakt niet uit of het om lichte of ernstige problemen gaat; onze mensen staan klaar om ervoor te zorgen dat je beter in je vel komt te zitten en weer mee kunt doen. Het behandelaanbod van Max Ernst GGZ is gebaseerd op zowel (geprotocolleerde) behandelmethoden waarvan de effectiviteit is aangetoond als op voortdurende toetsing bij de cliënten naar de waardering van de geboden zorg. Daarbij maakt Max Ernst GGZ zoveel mogelijk gebruik van eHealth, wat betekent dat onze behandelingen zoveel mogelijk een combinatie zijn van behandelsessies op onze vestigingen en online behandelmodules. In geval van een Basis GGZ behandeling start in alle gevallen de behandeling standaard met een eHealth aanbod. Klik hier voor een voorbeeld van een behandeling in de Basis GGZ. 

Waarom Max Ernst GGZ?

  Korte wachttijden dus snel van start
De snelste weg naar resultaat
Klanten waarderen ons met een 8.3
Wij scoren een 9.8 op behandelresultaat
Specialisten in angst en depressie

Wachttijden

Als je de stap gezet hebt om hulp te zoeken bij je probleem, dan wil je ook zo snel mogelijk behandeld worden. Bij Max Ernst GGZ begrijpen we dat heel goed en wij doen ons best om zonder wachtlijsten te werken. Je eerste afspraak heb je bij ons dan ook meestal binnen twee weken.

  • Kijk hier voor actuele wachttijden.

Vergoedingen

Max Ernst GGZ heeft afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland en alle behandelvormen die Max Ernst GGZ aanbiedt worden vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Wel kan er sprake zijn van een eigen risico. Voor 2020 is dit wettelijk vastgesteld op €385,- per verzekerde voor alle in dat jaar genoten zorg. Dit eigen risico kan hoger zijn als u dit vrijwillig heeft verhoogd. Vanaf het moment dat er een intake plaatsvindt, is Max Ernst GGZ gerechtigd om de kosten van de bestede tijd rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in rekening te brengen, ook al heeft er nog geen behandeling plaats gevonden. 

Hoe kun je je aanmelden?

Via de knop hieronder kun je jezelf aanmelden bij Max Ernst GGZ. We nemen binnen een paar dagen contact met je op. Een verwijzing van je huisarts is noodzakelijk.

Waar wij jou als Max Ernst GGZ bij kunnen helpen

  •  Aandachtstekortstoornis en gedragstoornis
  •  Pervasieve ontwikkelingsstoornis
  •  Somatoforme stoornis
  •  Aan een middel gebonden stoornis

 

Wil je weten of een van deze stoornissen op jou van toepassing zou kunnen zijn?

doe de zelftest