Almere

Max Ernst GGZ in Almere is er voor mensen van alle leeftijden, dus voor zowel Kind en Jeugd als Volwassenen. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Almere staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Almere?

Het team van Max Ernst GGZ in Almere bestaat uit: één psychiater, één klinisch psycholoog, drie basispsychologen, één GZ-psycholoog en twee psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Voor Kind en Jeugd beschikken we over een psychiater, een GZ-psycholoog en drie basispsychologen. 

Bij Max Ernst GGZ in Almere kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van onder andere angst, depressie, persoonlijkheidsproblemen, ADHD en autisme (jeugd). Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Adres 

Rooseveltweg 11
1314 SJ Almere

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Almere vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review