Arnhem

Max Ernst GGZ in Arnhem is er voor mensen vanaf 18 jaar. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Arnhem staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Arnhem?

Het team van Max Ernst GGZ in Arnhem bestaat uit: één psychiater, één psychotherapeut, drie GZ-psychologen, vijf basispsychologen en twee psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Bij Max Ernst GGZ behandelen we lichte tot matig ernstige problematiek waarbij we streven naar een zo kort mogelijke wachttijd. Je kunt bij ons terecht voor een resultaatgerichte behandeling van onder andere angst, depressie, persoonlijkheidsproblemen en AD(H)D.

Ook bieden we groepsbehandelingen aan. Zo geven we groep schematherapie, een AD(H)D groepstraining en een zelfbeeldtraining in groepsverband. Naast diversiteit in ons behandelaanbod kenmerkt onze werkwijze zich door betrokkenheid en transparantie waarbij jouw hulpvraag en doelen leidend zijn.

Adres 

Velperweg 27
6824 BC Arnhem

Let op: parkeren kan per 24 februari 2020 niet langer aan de achterzijde van ons pand. Gebeurt dit wel dan kan een boete van de pandeigenaar volgen. Wij verzoeken cliënten te parkeren aan de overzijde in de woonwijk.

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Arnhem vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review