Groningen

Max Ernst GGZ in Groningen is er voor mensen vanaf 18 jaar. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

In je behandeling streven we naar een goede afstemming van jouw persoonlijke situatie en heb je een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Groningen staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Groningen?

Het team van Max Ernst GGZ in Groningen bestaat uit: één psychiater, drie GZ-psychologen, drie basispsychologen en één psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Bij Max Ernst GGZ in Groningen kun je terecht voor een resultaatgerichte behandeling van onder andere angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Adres 

Hoendiep 1
3e etage
9718 TA Groningen

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Arnhem vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review