Middelharnis

Max Ernst GGZ in Middelharnis is er voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Middelharnis staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Middelharnis?

Ons team vormt samen met jeugdcoaches van Jan Arends, Team Jeugd Goeree Overflakkee. Namens Max Ernst GGZ staat onze Orthopedagoog klaar voor de kinderen, jeugdigen en hun ouders. Voor meer informatie over de samenwerking tussen Jan Arends en Max Ernst in deze regio kijk hier.  
 
We kijken samen met het gezin naar welke hulp nodig is en stemmen de behandeling hier op af. We zijn gespecialiseerd in het verrichten van psychologisch onderzoek (ook consultatief), alsook kortdurende psychologische behandeling. Wij bieden onder andere Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapie (ACT), en psycho-educatie. Wij proberen onze behandelingen zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig in te zetten. We werken binnen onze trajecten volgens de principes van Positieve Gezondheid.

Adres 

Westelijke Achterweg 37
3241 EH Middelharnis

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Middelharnis vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review