Nijmegen

Max Ernst GGZ in Nijmegen is er voor mensen vanaf 18 jaar. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Nijmegen staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Nijmegen?

Het team van Max Ernst GGZ in Nijmegen bestaat uit: één psychiater, drie GZ-psychologen en twee psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Bij Max Ernst GGZ in Nijmegen kun je terecht voor een resultaatgerichte behandeling van onder andere angst, depressie, persoonlijkheidsproblemen cluster C en ADHD. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Adres 

Wijchenseweg 120
6538 SX Nijmegen

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Nijmegen vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review