Oldenzaal

Max Ernst GGZ in Oldenzaal is er voor mensen vanaf 18 jaar. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

We staan elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Behandeling voeren wij zowel op onze vestiging uit als via beeldbellen. Wij hebben tevens vele trajecten mogen uitvoeren via beeldbellen en hebben het positieve resultaat hiervan mogen ervaren. Je bent bij ons hoe dan ook verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Oldenzaal?

Het team van Max Ernst GGZ in Oldenzaal bestaat uit: één psychiater, één psychotherapeut, één basispsycholoog en één psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Wij bieden een resultaatgerichte behandeling middels cognitieve gedragstherapie voor angst en stemmingsproblematiek. Tevens bieden wij psychotherapie en schematherapie aan voor milde persoonlijkheidsproblematiek. Ook hier werken wij doelgericht en hebben wij oog voor resultaat in het traject, waarbij wij regelmatig met jou evalueren. 

Wij kenmerken ons door onze betrokkenheid, toegankelijkheid, bevlogenheid en resultaatgerichtheid. We willen graag samen met jou werken aan jouw klachten, waarbij we in overeenstemming met jou een behandeling starten die passend is bij jouw hulpvraag.

Adres 

Dr. Poelsstraat 63A
7572 ZV Oldenzaal

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Oldenzaal vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review