Roermond

Max Ernst GGZ in Roermond is er voor mensen van alle leeftijden, dus voor zowel Kind en Jeugd als Volwassenen. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Roermond staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Roermond?

Het team van Kind en Jeugd in Roermond, bestaat uit één kinder- en jeugdpsychiater, vier GZ-psychologen, één orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog en drie basispsychologen. Kinderen vanaf 5 jaar tot 18 jaar zijn welkom bij ons. We kijken samen met jou en je ouders naar welke hulp nodig is en stemmen de behandeling hier op af. We zijn gespecialiseerd in het verrichten van psychologisch onderzoek, als ook psychologische behandeling. We bieden groepsbehandeling (oudertraining voor ouders van kinderen met ADHD en/ of gedragsproblemen), als ook evidence based individuele behandeling (waarbij er onder andere gebruik wordt gemaakt van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, speltherapie, etc.). Tevens voeren we uitgebreide diagnostiek uit en behandelen we gedragsproblemen, autisme en trauma. Zo nodig kan bij de behandeling medicatie ingezet worden. 

Het team voor Volwassen bestaat momenteel uit: één psychiater, twee GZ-psychologen, één basispsycholoog en één basispsycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Hier kun je terecht voor een resultaatgerichte behandeling van onder andere angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Adres 

Willem II Singel 39
6041 HR Roermond

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Roermond vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review