Rotterdam

Max Ernst GGZ in Rotterdam is er voor mensen vanaf 18 jaar. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Rotterdam staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Rotterdam?

Het team van Max Ernst GGZ in Rotterdam bestaat uit: één psychiater, twee GZ-psychologen, vier basispsychologen en één psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Bij Max Ernst Rotterdam wordt op een locatie in hartje Rotterdam behandeling geboden bij diverse psychische problematiek. Bij ons kun je na intake terecht voor 1-op-1 gesprekken, groepsbehandelingen, diagnostiek en eventuele ondersteuning met medicatie via onze psychiater. Als na de intake blijkt dat andere begeleiding passender is, dan zorgen wij voor advies naar een juiste plek. Wij zijn een team dat graag datgene doet wat werkt. 

Adres 

Heer Bokelweg 133
3032 AD Rotterdam

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Rotterdam vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review