Utrecht

Max Ernst GGZ in Utrecht is er voor mensen vanaf 18 jaar. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Utrecht staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Utrecht?

Het team van Max Ernst GGZ in Utrecht bestaat uit: twee psychiaters,  zes GZ-psychologen en vier basispsychologen. Bij Max Ernst GGZ in Utrecht kun je over het algemeen snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van onder andere angst, depressie, trauma, ADHD en persoonlijkheidsproblemen. We bieden hier onder andere Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), en Emotion Focused Therapy (EFT). Op dit moment bieden wij ook kortdurende schematherapie aan in het Nederlands. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Adres 

Vrieslantlaan 1-3
3526 AA Utrecht

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Utrecht vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review