Venray

Max Ernst GGZ in Venray is er voor mensen van alle leeftijden, dus voor zowel Kind en Jeugd als Volwassenen. Wil je samen met ons je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Venray staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken.

Wie werken er bij Max Ernst GGZ in Venray?

Het team van Volwassenen van Max Ernst GGZ in Venray bestaat uit: één psychiater, twee basispsychologen en één psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Het team van Kind & Jeugd van Max Ernst GGZ in Venray bestaat uit: één psychiater, één GZ-psycholoog en twee basispsychologen. 

. Bij Max Ernst GGZ in Venray kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van onder andere angst, depressie, persoonlijkheidsproblemen, ADHD en autisme (alleen jeugd). Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Adres 

Buitenlust 25
5803 AZ Venray

Postadres

Max Ernst GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem

Wachttijden 

De meest actuele wachttijden van locatie Venray vind je via onderstaande button.

Actuele wachttijden 

Reviews Zorgkaart NL

ZorgkaartNederland biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Ook biedt ZorgkaartNederland andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. 

Voor Max Ernst GGZ kan je via deze button een review schrijven.

Schrijf een review