Werken bij Max Ernst GGZ

Werken bij Max Ernst GGZ betekent werken met en als expert(s) op het gebied van angst- en depressiebehandeling. Werken met een doelgerichte aanpak, hoge cliënttevredenheid en korte doorlooptijden. Wij zijn altijd op zoek naar (opkomend) talent! Dus neem snel hieronder een kijkje bij onze vacatures!

Ben jij afgestudeerd of ga jij binnenkort afstuderen van een psychologie Master-opleiding? Neem dan snel contact op met onze recruiter Frank de Baar. Hij zal ervoor zorgen dat je zo snel als jij zou willen na je opleiding, aan de slag kan bij Max Ernst GGZ als basispsycholoog!

Klik op één van onze vacatures om te kijken hoe jij je na je opleiding meteen met behulp van Max Ernst kan door ontwikkelen met relevante cursussen en opleidingen tot één van onze beste angst- of depressiebehandelaar!

Actuele vacatures

Vacature 1
Vacature 2
Vacature 3
Vacature 4

Onze focus

Bij Max Ernst GGZ focussen we ons op 3 onderdelen die jou iedere dag helpen optimaal te presteren, en de cliënt verzekeren van de best mogelijke hulp:

Specialisatie
Zw Psycholoog 2271379

jij blinkt uit door je te focussen op waar je goed in bent en krijgt de ruimte om je steeds verder te ontwikkelen

Kwaliteit
Bv Rechercheur 10386

jij biedt jouw cliënt een goed doordacht behandelplan dat past bij de hulpvraag 

Snelheid
Redd F Ptrzqc H1r4 Unsplash

jij wilt snel schakelen, om je cliënt in korte tijd verder te helpen

Laat je gegevens achter

We groeien snel en zijn altijd op zoek naar GGZ-professionals. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Laat dan hier je CV  en gegevens achter bij Frank de Baar via:F.deBaar@calderholding.nl. Wij nemen contact met je op zodra er een functie vrijkomt!

Solliciteren

De snelste weg naar een baan bij Max Ernst GGZ is door te solliciteren. Maar we leren je ook graag kennen als je niet meteen een passende vacature ziet. Zie jij jezelf werken als expert op het gebied van angst- en depressiebehandeling? Solliciteer direct of neem contact op met Frank de Baar via 06-54635221.

 • Solliciteer op een vacature
  Zodra je solliciteert, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
 • Lunch mee met het team en proef de sfeer!
  En maak kennis met alle behandelaren van het team. Ook is het mogelijk om het MDO bij te wonen.
 • Contractvoorstel
  Je ontvangt een mooie aanbieding om bij Max Ernst GGZ te komen werken. Doen!
 • Welkom!
  We kijken er naar uit om je te verwelkomen op je eerste werkdag.