Welkom bij Max Ernst GGZ: To the Max!

Bij Max Ernst GGZ geloven we in het ontplooien van je volledige potentieel en het bevorderen van een dynamische loopbaan in de geestelijke gezondheidszorg. Onze missie is om een omgeving te bieden waarin je niet alleen professionele vaardigheden kunt ontwikkelen, maar ook kunt bijdragen aan betekenisvolle en levensveranderende zorg. Verbind met ons op de NVvP-beurs en laat je inspireren door de verhalen van ons team, terwijl je de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg mede vormgeeft.

Welkom op de landingspagina van Max Ernst GGZ, speciaal ontworpen voor onze deelname aan de NVvP-beurs. Wij zijn verheugd om met het thema "To the Max!" aan te tonen hoe ver je kunt gaan in je professionele ontwikkeling en bijdrage aan de geestelijke gezondheidszorg.

Maak kennis met ons team

Duik in de wereld van Max Ernst GGZ door onze video te bekijken waarin onze huidige collega's delen wat werken bij ons zo uniek maakt. Ontdek de persoonlijke verhalen, professionele successen en de warme, inclusieve cultuur die ons definieert. Laat je inspireren door de passie die zij hebben voor hun werk en het verschil dat zij dagelijks maken.


Over Max Ernst GGZ
2To The Max

Max Ernst GGZ is een vooraanstaande aanbieder van geestelijke gezondheidszorg, bekend om zijn innovatieve aanpak en toewijding aan persoonlijke ontwikkeling. Ons doel is om een verschil te maken in het leven van mensen door hoogwaardige, toegankelijke en cliëntgerichte zorg te bieden. Bij ons werk je in een dynamische en ondersteunende omgeving die professionele groei stimuleert.

Waarom Max Ernst GGZ?
Portrait Of Multi Cultural Business Team Meeting I 2023 11 27 05 22 50 Utc

Werken bij Max Ernst GGZ betekent werken aan de frontlinie van de geestelijke gezondheidszorg, waar elke dag iets nieuws biedt. We bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, uitgebreide trainingen en programma's en tal van mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vacatures en contact
Banner Max Ernst GGZ

Ben je geprikkeld door wat je hebt gezien en gehoord? Bekijk onze vacatures om de mogelijkheden te verkennen die wij bieden voor psychiaters en andere geestelijke gezondheidsprofessionals. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek, neem contact op met onze recruiter. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.


Dankwoord

Tot slot willen we iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht tijdens de NVvP-beurs. Het was fantastisch om zoveel geïnteresseerde en gepassioneerde professionals te ontmoeten. We hopen dat de beurs voor jou net zo inspirerend en sfeervol was als voor ons.

Vanuit Max Ernst GGZ hebben we het congres als een enorm succes ervaren en blijven we graag in contact met iedereen! Voor vragen en of opmerkingen horen we natuurlijk graag van je. 

 

Neem contact met ons op