Online zelftest

De zelftest word geladen een ogenblik geduld...

Zit jij op moment niet lekker in je vel en wil je weten in hoeverre er sprake kan zijn van een psychische aandoening? Met onze online zelftest proberen we je inzage te geven in de verschillende symptomen die veel voorkomen bij een aantal aandoeningen. Via een aantal vragen kunnen we je zo advies geven of het verstandig is om hier al dan niet hulp bij te zoeken

Op basis van jouw antwoorden lijkt het er op dat je last kan hebben van een of meerdere psyschische aandoeningen. Wij adviseren daarom zeker om hierbij hulpt te zoeken. Naast dat het altijd goed is om op korte termijn een arts te raadplegen kun je jezelf alvast aanmelden zodat wij je kunnen helpen bij het vinden van de juiste begeleiding.

meld je aan

De volgende aandoeningen komen overeen met uw symptomen:

Op basis van jouw antwoorden zien wij geen directe aanleiding om te denken aan een psychologische aandoening. Als je toch onzeker bent hierover kun je het beste alsnog langs gaan bij je huisarts om de symptomen te bespreken.
Mocht je huisarts alsnog adviseren om psychologische hulp in te schakelen dan kunt je altijd nog contact met ons opnemen!

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.