Almere

Rooseveltweg 11
1314 SJ Almere

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Max Ernst GGZ in Almere is er voor mensen van alle leeftijden. Wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Almere. We zijn gevestigd aan de Rooseveltweg 11.

Ons team volwassenen bestaat uit een klinisch psycholoog, een psychotherapeut, twee psychiaters, zes psychologen, een GZ-psycholoog en een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Voor Kind en Jeugd beschikken we over een psychiater, een GZ-psycholoog en twee psychologen. 

Bij Max Ernst GGZ in Almere kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie, persoonlijkheidsproblemen, add, adhd en autisme (jeugd). Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Almere staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Almere - volwassenen

 

Team Almere - kind en jeugd

 

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.