Den Haag

Koninginnegracht 8
1e etage
2514 AA Den Haag

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Den Haag. De vestiging van Max Ernst GGZ is gevestigd aan de Koninginnegracht 8. Bij Max Ernst GGZ in Den Haag kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Den Haag staan we voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

meld je aan

Team Den Haag

Marcel Tóth (psychiater) werkt al sinds 1994 binnen de GGZ, en sinds 2013 bij Max Ernst GGZ.
Naast zijn uitgebreide expertise op het gebied van de algemene (volwassenen-)psychiatrie, met de bijbehorende psychofarmacologie, is hij bedreven in de ouderenpsychiatrie en in de systeemtherapie. Tevens is hij thuis in psychotherapie ‘on analytic lines’ en in Rogeriaanse en cognitieve benaderingen.

Marianne van Heck (GZ-psycholoog) is sinds 2012 werkzaam bij Max Ernst GGZ. Ze heeft ervaring met cognitieve gedragstherapie, interventies uit schematherapie en EMDR. Ze vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt en doelgericht te werken in een veilige en vertrouwde sfeer. Het geeft haar voldoening om te ervaren dat mensen dankzij behandeling hun leven zelf weer aankunnen. 

Elvira de Jong (psycholoog, cognitief gedragstherapeut i.o.) is sinds 2017 werkzaam bij Max Ernst GGZ. In haar behandelingen vindt zij het belangrijk om niet alleen naar de klachten te kijken, maar ook naar de persoon en de omgeving. Samen wordt onderzocht waar de behandelfocus op moet liggen. Een goede therapeutische relatie, waarin openheid en veiligheid belangrijk zijn, staat hierbij centraal. Elvira heeft ervaring met cognitieve gedragstherapie, EMDR, aceptance and commitment therapy, mindfulness, schematherapie.

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.