Ede

Galvanistraat 7
6716 AE Ede

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Ede

Ons team bestaat uit een GZ-psychologen, een psychiater en basispsychologen. Bij Max Ernst GGZ in Ede kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Ede staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Ede

Bettie de Gijt

Sinds 2022 werk ik bij Max Ernst als GZ-psycholoog. Hiervoor heb ik 13 jaar in Friesland gewerkt als psycholoog. In mijn behandelingen maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragtherapie, schematherapie, EMDR en andere technieken. Bij iedere behandeling vind ik het belangrijk om vanuit de therapeutische relatie, samen met de cliënt inzichten te verkrijgen in de dynamiek van de klachten, zodat de cliënt de regie weer terug krijgt over zijn eigen leven. Hierbij is de hulpvraag van de cliënt leidend. 

Veroniek Vugts

Ik ben GZ-psycholoog en werk sinds 2017 bij Max Ernst GGZ. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan, binnen de Basis GGZ en Specialistische GGZ, met doelgroepen als angst en stemming, maar mijn specialisme ligt inmiddels bij trauma, ADHD en persoonlijkheidsproblematiek. Ik zet hiervoor methodieken in als cognitieve gedragstherapie, EMDR, EFT en schematherapie. Ik vind het belangrijk om samen te onderzoeken, hierin een veilige en open therapeutische relatie op te bouwen, maar ook te sturen naar eigen kracht en stevigheid.

Joy Grotenhuis

Vanaf april 2023 zal ik als psycholoog werkzaam zijn bij Max Ernst Ede. Ik maak gebruik van technieken uit de Acceptance and Commitment therapy en de cognitieve gedragstherapie. Als psycholoog vind ik het belangrijk om met een open en niet-oordelende blik naar de mens te kijken. Ik krijg er energie van om samen met cliënten tot nieuwe inzichten te komen, waardoor zij dingen anders kunnen gaan zien en doen in hun weg naar herstel.  

 

 

 

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.