Groningen

Hoendiep 1
3e etage
9718 TA Groningen

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Groningen. De vestiging van Max Ernst GGZ is gevestigd aan de Hoendiep 1. Bij Max Ernst GGZ in Groningen kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Groningen staan we voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

meld je aan

Team Groningen

Max Ernst GGZ Groningen bestaat uit een psychiater, GZ-psycholoog, psycholoog en sociaal psychiatrisch verpleegkundige/systeemtherapeut.

Met ons kleine team bieden we laagdrempelige hulp in een prettige sfeer. We streven ernaar zonder wachtlijsten te werken, maar kunnen helaas niet altijd voorkomen dat er enige wachttijd geldt. Klik hier voor een indicatie van onze huidige wachttijden. Als de huisarts je heeft doorverwezen, nemen we contact met je op voor een intakegesprek. Op basis daarvan bekijken we samen met je wat je nodig hebt en maken we een behandelplan op maat. Als het nodig is doen we psychologisch onderzoek, bijvoorbeeld naar ADHD of persoonlijkheidsproblematiek. Met de psychiater kun je eventueel bespreken of medicatie gewenst is. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars!

Van links naar rechts: Divya de Wilde, Jetske Muller, Roelanda van Lohuizen, Nynke Dijkema, Gerlind Hoogcarspel en Erica Overbeeke

Even voorstellen

Nynke Dijkema (psychiater en regiebehandelaar) werkt sinds maart 2006 als psychiater. Zij heeft veel ervaring binnen de ouderen- en de volwassenenpsychiatrie. Wat zij het belangrijkste en het leukste vindt van haar werk is het contact met de cliënt. Dat doet zij door goed te luisteren, veel te vragen en de cliënt ook de kans te geven om haar te leren kennen.

Jetske Muller (GZ-psycholoog) is sinds 2009 werkzaam binnen de GGZ. In haar behandelingen maakt zij gebruik van de technieken van de cognitieve gedragstherapie. Enthousiast is ze over de zeer effectieve methode EMDR en ze past deze toe bij traumagerelateerde klachten. Eventueel doet zij diagnostisch onderzoek om helderheid te krijgen over de klachten. Maar boven alles vindt zij een cliëntgerichte houding de essentie in de behandeling.

Divya de Wilde (GZ-psycholoog/gedragstherapeut) werkt sinds 1998 binnen de GGZ, als GZ-psycholoog, gedragstherapeut. Tevens is zij opgeleid als lichaamsgericht werkend psycholoog en mindfulness trainer. Zij is gespecialiseerd in het werken met trauma (o.a. EMDR). Specifieke interesse heeft zij in de nieuwste stroming binnen de gedragstherapie, ACT. In haar werk neemt zij haar kwaliteit van rust en het bieden van een veilige bedding mee.

Gerlind Hoogcarspel (psycholoog) is sinds 2011 behandelaar bij Max Ernst GGZ.  Zij werkt veel met schematherapie: in plaats van alleen praten maakt ze ook gebruik van ervaringsgerichte oefeningen die vaak tot verrassende inzichten leiden. Bij trauma’s past zij vaak EMDR toe. Zij zorgt graag voor een vertrouwde sfeer waarin de cliënt zich op zijn gemak voelt.

Roelanda van Lohuizen (psycholoog) is gedreven in brede diagnostiek, waarmee onderliggende aspecten van de klachten te  vinden zijn. Haar behandelingen zijn doelgericht en zij gebruikt wetenschappelijk bewezen effectieve methoden. Zij heeft speciale belangstelling voor cognitieve gedragstherapie en EMDR en ontwikkelt zich op die gebieden door zich steeds bij te scholen..

Erica Overbeeke (systeemtherapeut, SPV) werkt vanaf het ontstaan in 2006 bij Max Ernst GGZ als behandelaar. De psychische problemen behandelt zij zowel vanuit de cognitieve gedragstherapie als vanuit de context waarin de cliënt leeft. Daarin kun je denken aan de invloed van de levensloop, de relaties en hoe je een meer functionele positie met de anderen kan innemen. Het belangrijkste instrument vindt zij een goede behandelrelatie.

meld je aan

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.