Groningen

Hoendiep 1
3e etage
9718 TA Groningen

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Groningen. We zijn gevestigd aan de Hoendiep 1. Bij Max Ernst GGZ in Groningen kun je terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

In je behandeling streven we naar een goede afstemming van jouw persoonlijke situatie en heb je een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Groningen staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Groningen

Max Ernst GGZ Groningen bestaat uit negen behandelaren: een psychiater, drie GZ-psychologen, vier psychologen  en een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

 

Wij bieden zowel Basis als Specialistische GGZ. In de basis GGZ bieden wij kortdurende behandeling bij lichtere (enkelvoudige) problematiek. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. milde angst- en stemmingsproblematiek of enkelvoudig trauma. Een Basis GGZ behandeling bestaat uit maximaal 10 sessies. In de Specialistische GGZ verrichten wij diagnostiek en behandeling bij matige, enkelvoudige of meervoudige problematiek. Hierbij is ook medicamenteus behandelen mogelijk. In de Specialistische GGZ werken we met zorgpaden. . Bijvoorbeeld een zorgpad voor een depressieve stoornis bestaat uit 20 sessies.

Aangezien wij niet over een crisisdienst beschikken, kunnen wij patiënten met crisisgevoeligheid zoals acute suïcidaliteit of psychotische kenmerken niet de zorg bieden die zij nodig hebben. Daarnaast behandelen wij geen ADHD, autisme, eetstoornissen en verslaving bij volwassenen. Ook patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen en/of LVB kunnen beter zorg krijgen bij instellingen die daarvoor toegerust zijn.

Met ons team bieden we laagdrempelige hulp in een prettige sfeer. We streven ernaar zonder wachtlijsten te werken, als kunnen we enige wachttijd helaas niet altijd voorkomen. Klik hier voor een indicatie van onze huidige wachttijden.

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.