Arnhem

Velperweg 27
6824 BC Arnhem

Let op: parkeren kan per 24 februari 2020 niet langer aan de achterzijde van ons pand. Gebeurt dit wel dan kan een boete van de pandeigenaar volgen. Wij verzoeken cliënten te parkeren aan de overzijde in de woonwijk.

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

 

Max Ernst GGZ in Arnhem is er voor mensen van alle leeftijden. Wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Arnhem. We zijn gevestigd aan de Velperweg 27.

Volwassenen
Ons team volwassenen bestaat uit een psychiater, een psychotherapeut, twee GZ psychologen en drie psychologen. Bij Max Ernst GGZ behandelen we lichte tot matig ernstige problematiek waarbij we streven naar een zo kort mogelijke wachttijd. Je kunt bij ons terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie, persoonlijkheidsproblemen, ADD, en AD(H)D.

Ook bieden we groepsbehandelingen aan. Zo geven we groepsschematherapie, een AD(H)D groepstraining en een zelfbeeldtraining in groepsverband. Naast diversiteit in ons behandelaanbod kenmerkt onze werkwijze zich door betrokkenheid en transparantie waarbij jouw hulpvraag en doelen leidend zijn.

Kind en Jeugd
Ons team van enthousiaste behandelaren (GZ-Psycholoog, GZ-Psycholoog i.o., basispsycholoog en een Systeemtherapeutisch Werker) staat klaar voor de kinderen, jeugdigen en hun ouders in de onze regio. Kinderen vanaf 5 jaar tot 18 jaar zijn welkom bij ons.

We kijken samen met hen en hun ouders naar welke hulp nodig is en stemmen de behandeling hier op af. We zijn gespecialiseerd in het verrichten van psychologisch onderzoek (ook consultatief), alsook psychologische behandeling (individueel of in groepsverband). Daarnaast hebben wij een spelkamer tot onze beschikking die voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Wij bieden onder andere Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapie (ACT), psycho-educatie groepen voor ADHD (voor ouders en voor kinderen) en EMDR. Wij proberen onze behandelingen zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig in te zetten. We werken binnen onze trajecten volgens de principes van Positieve Gezondheid.

De zorg die wij bieden wordt vergoed door de gemeente. Je kunt bij ons terecht via een verwijzing van de huisarts, de kinderarts, of jeugdarts, de gemeente (Wijkcoach/jeugdconsulent) of Centrum Jeugd en Gezin. Wanneer de verwijzing bij ons binnen is, nemen wij contact op voor een telefonische screening en dan wordt het verdere verloop besproken. We streven ernaar z.s.m. een eerste afspraak in te kunnen plannen. De actuele wachttijden zijn te vinden op de website.

Wees welkom!
Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Arnhem staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

 

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.