Arnhem

Velperweg 27
6824 BC Arnhem

Let op: parkeren kan per 24 februari 2020 niet langer aan de achterzijde van ons pand. Gebeurt dit wel dan kan een boete van de pandeigenaar volgen. Wij verzoeken cliënten te parkeren aan de overzijde in de woonwijk.

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Arnhem. We zijn gevestigd aan de Velperweg 27.

Volwassenen
Ons team volwassenen bestaat uit een psychiater, een psychotherapeut, twee GZ psychologen en drie psychologen. Bij Max Ernst GGZ behandelen we lichte tot matig ernstige problematiek waarbij we streven naar een zo kort mogelijke wachttijd. Je kunt bij ons terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie, persoonlijkheidsproblemen, ADD, en AD(H)D.

Ook bieden we groepsbehandelingen aan. Zo geven we groepsschematherapie, een AD(H)D groepstraining en een zelfbeeldtraining in groepsverband. Naast diversiteit in ons behandelaanbod kenmerkt onze werkwijze zich door betrokkenheid en transparantie waarbij jouw hulpvraag en doelen leidend zijn.

Wees welkom!
Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Arnhem staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.