Eindhoven

Fellenoord 130
3e verdieping
5611 ZB Eindhoven

De tarieven voor het parkeren in Parking Fellenoord bedragen €1,50 per uur, met een maximaal dagtarief van €7,-. Wanneer je via deze website reserveert kun je al parkeren vanaf €3,- per dag.

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven.

Ons team bestaat uit vier GZ-psychologen, een psychiater, een GZ-psycholoog/psychotherapeut, twee psychologen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, en drie psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Bij Max Ernst GGZ in Eindhoven kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Eindhoven staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Eindhoven

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.