Haarlem

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Haarlem. We zijn gevestigd aan de Fonteinlaan 5. Bij Max Ernst GGZ in Haarlem kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Haarlem staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Haarlem 

In Haarlem werken een psychiater, twee GZ-psychologen, twee psychologen en een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Enkelen stellen zich even voor:

Marcel Tóth (psychiater) werkt al sinds 1994 binnen de GGZ, en vanaf 2013 bij Max Ernst GGZ.
Naast zijn uitgebreide expertise op het gebied van de algemene (volwassenen-)psychiatrie, met de bijbehorende psychofarmacologie, is hij bedreven in de ouderenpsychiatrie en in de systeemtherapie. Tevens is hij thuis in psychotherapie ‘on analytic lines’ als ook in Rogeriaanse en cognitieve benaderingen.

Saar Crombag (GZ-psycholoog) is aan Max Ernst GGZ verbonden sinds begin 2017. Hiervoor werkte zij geruime tijd bij een forensisch psychiatrische polikliniek. Zij is gespecialiseerd in EMDR en is tevens cognitief gedragstherapeut. Zij vindt het belangrijk om de gezonde kanten van de cliënt te gebruiken en de cliënt handvatten mee te kunnen geven om tijdens en na de therapie zelf weer verder te kunnen. Angststoornissen, traumagerelateerde problematiek en negatief zelfbeeld hebben haar affiniteit.

Valeria Sogliani (psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog) is sinds 2011 werkzaam binnen de GGZ en werkt sinds begin 2016 bij Max Ernst GGZ. Zij heeft veel ervaring met angst- en stemmingsstoornissen. Zij benadert de persoon en de klachten op holistische wijze waarbij en streeft naar een goede samenwerking met de cliënt. Dit doet zij door het tonen van empathie en goed te luisteren, maar ook door middel van spiegelen en confrontatie als dit nodig is. In haar behandelingen maakt zij gebruik van de technieken van cognitieve gedragstherapie en schematherapie.

Jo-Renske Limbeek (psycholoog) is sinds 2017 werkzaam bij Max Ernst GGZ. Hiervoor werkte zij als psycholoog in een forensisch psychiatrisch kliniek en in een verslavingskliniek. Zij is ook geschoold in forensische orthopedagogiek en zij heeft veel met een holistische visie gewerkt. Jo-Renske vindt het belangrijk dat de cliënt gehoord wordt en zich begrepen voelt. Zij ambieert via het aanreiken van de juiste tools en technieken, de cliënt te ondersteunen met het werken aan de verbetering van zijn levenskwaliteit. Jo-Renske werkt in haar behandelingen graag met elementen uit de cognitieve gedragstherapie.

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.