Hengelo

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Hengelo. We zijn gevestigd aan de Lansinkesweg 4. Ons team bestaat uit twee GZ-psychologen en twee basispsychologen. Bij Max Ernst GGZ in Hengelo kun je terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Aangezien wij niet over een crisisdienst beschikken, kunnen wij patiënten met crisisgevoeligheid zoals acute suïcidaliteit of psychotische kenmerken niet de zorg bieden die zij nodig hebben. Daarnaast behandelen wij geen autisme, eetstoornissen en verslaving bij volwassenen. Ook patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen en/of LVB kunnen beter zorg krijgen bij instellingen die daarvoor toegerust zijn.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Hengelo staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Hengelo

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.