Oldenzaal

Dr. Poelsstraat 63 A
7572 ZV Oldenzaal

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Max Ernst GGZ in Oldenzaal biedt behandelingen aan vanaf 18 jaar. Wil je graag samen met ons aan jouw herstel werken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Oldenzaal! We zijn gevestigd aan de Dr. Poelsstraat: 63 A.

Ons team volwassenen bestaat uit een psychotherapeut en twee basispsychologen. Wij bieden een resultaatgerichte behandeling middels cognitieve gedragstherapie voor angst en stemming problematiek. Tevens bieden wij psychotherapie en schematherapie aan voor milde persoonlijkheidsproblematiek. Ook hier werken wij doelgericht en hebben wij oog voor resultaat in het traject, waarbij wij regelmatig met jou evalueren. 

Aangezien wij niet over een crisisdienst beschikken, kunnen wij patiënten met crisisgevoeligheid zoals acute suïcidaliteit of psychotische kenmerken niet de zorg bieden die zij nodig hebben. Daarnaast behandelen wij geen ADHD, autisme, eetstoornissen en verslaving bij volwassenen. Ook patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen en/of LVB kunnen beter zorg krijgen bij instellingen die daarvoor toegerust zijn.

Wij kenmerken ons door onze betrokkenheid, toegankelijkheid, bevlogenheid en resultaatgerichtheid. We willen graag samen met jou werken aan jouw klachten, waarbij we in overeenstemming met jou een behandeling starten die passend is bij jouw hulpvraag. We staan elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Behandeling voeren wij zowel op onze vestiging uit als via beeldbellen. Wij hebben tevens vele trajecten mogen uitvoeren via beeldbellen en hebben het positieve resultaat hiervan mogen ervaren.  Je bent bij ons hoe dan ook verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling. Wij hopen je snel op onze vestiging of via beeldbellen te begroeten!

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.