Rotterdam

Heer Bokelweg 133
3032 AD Rotterdam

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Rotterdam. De vestiging van Max Ernst GGZ is gevestigd aan de Heer Bokelweg 133. Bij Max Ernst GGZ in Rotterdam kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Rotterdam staan we voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

meld je aan

Team Rotterdam:

Serena van IJsselmuide vindt het als psycholoog belangrijk om cliënten een veilige omgeving te bieden. Zij werkt graag met protocollen en evidence based technieken die zij op maat inzet. Binnen Max Ernst GGZ is het door onder andere de grootte van het team, fijne samenwerking, korte lijnen en korte doorlooptijden heel goed mogelijk om dit te bieden. Serena werkt (sinds 2012) met veel plezier op de locatie Rotterdam. De meeste affiniteit heeft zij met het behandelen van depressieve en angstklachten en klachten na het ontstaan van een traumatische gebeurtenis en het geven van running therapy.

Marianne van Heck (GZ-psycholoog) is sinds 2012 werkzaam bij Max Ernst GGZ. In haar behandelingen maakt ze gebruik van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Ze vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt en doelgericht te werken in een veilige en vertrouwde sfeer. Het geeft haar voldoening om te ervaren dat mensen dankzij behandeling hun leven zelf weer aankunnen.

Susan van der Horst is sinds 2008 psycholoog en sinds januari 2017 werkzaam bij Max Ernst GGZ Rotterdam. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van intakes, het voeren van behandelgesprekken en het geven van groepsbehandeling bij depressie. Naast depressiebehandeling heeft zij affiniteit met angst- en dwangbehandeling. Zij werkt graag doelgericht waarbij zij veel gebruik maakt van de technieken uit de cognitieve gedragstherapie en een goede behandelrelatie erg belangrijk vindt.

Karen Foeken, is werkzaam als psychiater en is sinds 2003 aan Max Ernst verbonden. Ze is breed georiënteerd en heeft ruime ervaring, zowel klinisch als poliklinisch. Interessegebieden zijn angst en depressie, persoonlijkheidsproblematiek, AD(H)D, ASS en somatische co-morbiditeit. Karen ziet goede diagnostiek als een essentieel onderdeel van een behandeling. Bij Max Ernst wordt iedereen in de Specialistische GGZ door haar gezien. Karen is lid van de NVvP, APA en het ADHD European Network. 

Esther Binnendijk is sinds 2014 werkzaam bij Max Ernst GGZ als GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt. Haar behandelingen zijn afgestemd op de hulpvraag en oorsprong van de problematiek van de cliënt. In haar behandelingen maakt ze gebruik van verschillende methodieken; cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR en schematherapie.

Jacqueline Biesheuvel is GZ-psycholoog en werkt sinds 2009 bij Max Ernst GGZ. Haar interesses liggen op het gebied van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR, in het bijzonder bij angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Zij vindt het belangrijk mét de cliënt te bepalen welke richting de behandeling op moet gaan. Speerpunten hierbij zijn het vergroten van de zelfredzaamheid en het nemen van regie over het eigen leven.

Cassandra de Langen is sinds 2017 werkzaam bij Max Ernst GGZ op de locaties Rotterdam en Den Haag. Zij vindt het belangrijk om de persoon en de klachten in zijn geheel te zien en te kijken wat iemand nodig heeft om zijn/haar doelen te behalen. Zij kan daarbij verschillende technieken inzetten en is geschoold in cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Tevens heeft zij ervaring met acceptance and commitment therapy en mindfulness.

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.