Rotterdam

Heer Bokelweg 133
3032 AD Rotterdam

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Rotterdam. De vestiging van Max Ernst GGZ is gevestigd aan de Heer Bokelweg 133. Bij Max Ernst GGZ in Rotterdam kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Rotterdam staan we voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

meld je aan

Team Rotterdam:

Marianne van Heck (GZ-psycholoog) is sinds 2012 werkzaam bij Max Ernst GGZ. Ze heeft ervaring met cognitieve gedragstherapie, interventies uit de schematherapie en EMDR. Ze vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt en doelgericht te werken in een veilige en vertrouwde sfeer. Het geeft haar voldoening om te ervaren dat mensen dankzij behandeling hun leven zelf weer aankunnen.

Susan van der Horst is sinds 2008 psycholoog en sinds januari 2017 werkzaam bij Max Ernst GGZ Rotterdam. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van intakes, het voeren van behandelgesprekken en het geven van groepsbehandeling bij depressie. Naast depressiebehandeling heeft zij affiniteit met angst- en dwangbehandeling. Zij werkt graag doelgericht waarbij zij veel gebruik maakt van de technieken uit de cognitieve gedragstherapie en een goede behandelrelatie erg belangrijk vindt.

Karen Foeken, is werkzaam als psychiater en is sinds 2003 aan Max Ernst verbonden. Ze is breed georiënteerd en heeft ruime ervaring, zowel klinisch als poliklinisch. Interessegebieden zijn angst en depressie, persoonlijkheidsproblematiek, AD(H)D, ASS en somatische co-morbiditeit. Karen ziet goede diagnostiek als een essentieel onderdeel van een behandeling. Bij Max Ernst wordt iedereen in de Specialistische GGZ door haar gezien. Karen is lid van de NVvP, APA en het ADHD European Network. 

Esther Binnendijk is sinds 2014 werkzaam bij Max Ernst GGZ als GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt. Haar behandelingen zijn afgestemd op de hulpvraag en oorsprong van de problematiek van de cliënt. In haar behandelingen maakt ze gebruik van verschillende methodieken; cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR en schematherapeutische interventies.

Renée Zomerdijk is sinds 2018 als psycholoog werkzaam bij Plan Morgen GGZ (onderdeel van Max Ernst GGZ). In haar behandelingen maakt zijn gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Zij voert kortdurende klachtgerichte behandelingen uit om cliënten zo snel mogelijk weer te laten functioneren in hun dagelijks leven. Aandachtspunten hierbij zijn het herstellen van het zelfbeeld en vertrouwen in de toekomst. Daarbij vindt zij het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor het verhaal en de belevingswereld van de cliënt.

Jade Steekelenburg werkt sinds augustus 2018 als psycholoog bij Max Ernst GGZ op de locatie in Rotterdam. Zij werkt met verschillende behandeltechnieken en is geschoold in cognitieve gedragstherapie en EMDR. Daarnaast heeft zij ervaring met en interesse in mindfulness. Naast het voeren van individuele behandelgesprekken geeft zij ook groepsbehandeling bij depressie. Ze vindt het belangrijk te werken vanuit de  hulpvraag van de cliënt, deze gezamenlijk te analyseren en doelgericht handvatten te bieden waar de cliënt uiteindelijk zelfstandig mee verder kan. Goed behandelcontact speelt hierbij een belangrijke rol.

Klaas Jan Limburg werkt sinds september 2018 als psycholoog bij Max Ernst GGZ in Rotterdam. Hij is enthousiast in zijn werk als behandelaar en verdiept zich in onderwerpen als slaap, (zelf)compassie, ADHD, angst en verschillende  behandelmethoden binnen de GGZ.  Deze kennis brengt hij graag over. Hij haalt er voldoening uit om samen met de cliënt problemen te analyseren en handvatten te geven, zodat de cliënt er op een nieuwe manier naar kijkt en veerkracht opbouwt voor de toekomst.

Linda Eektimmerman is sinds 2008 werkzaam als psycholoog en haar expertise ligt op het vlak van cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Belangrijk vindt zij het opbouwen van een goede band met de cliënt, waarbij zij steunend, inzichtgevend en doelgericht te werk gaat. De cliënt wordt gevraagd om buiten de therapiesessie om actief aan de slag te gaan met de nieuw verworven vaardigheden. Momenteel zit zij in de afrondende fase van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut en is zij in opleiding tot GZ-Psycholoog.

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.