Rotterdam

Heer Bokelweg 133
3032 AD Rotterdam

Postadres
Max Ernst GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Rotterdam. We zijn gevestigd aan de Heer Bokelweg 133. Bij Max Ernst GGZ in Rotterdam kun je snel terecht voor een resultaatgerichte behandeling van o.a. angst, depressie en persoonlijkheidsproblemen. Je bent verzekerd van een goede kwaliteit van je behandeling.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Rotterdam staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Team Rotterdam:

Bij Max Ernst Rotterdam wordt op een fijne locatie in hartje Rotterdam ondersteuning gegeven bij diverse psychische problematiek. Bij ons kunt u na intake terecht voor 1-op-1 gesprekken, groepsbehandelingen, diagnostiek en eventuele ondersteuning met medicatie via onze psychiater. Als na de intake blijkt dat andere begeleiding passender is, dan zorgen wij voor advies naar een juiste plek. Wij zijn een team dat graag datgene doet wat werkt. 

 

Marianne van Heck 

Marianne van Heck

Sinds 2012 werk ik bij Max Ernst GGZ als GZ-psycholoog. In mijn werk maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie en schematherapie, EMDR en andere technieken. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt en doelgericht te werken in een veilige en vertrouwde sfeer. Het geeft mij voldoening om te ervaren dat mensen dankzij behandeling hun leven zelf weer aankunnen. 

 

 

Koen Houben

Koen Houben

Ik werk sinds 2010 als psycholoog bij Max Ernst GGZ. Ik heb 9 jaar in Almere gewerkt en werk sinds 2020 in Rotterdam. Ik heb veel ervaring met cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en EMDR en ik vind het belangrijk om in behandelingen het contact met de cliënt als uitgangspunt te nemen. Van daaruit werk ik graag samen met de cliënt om inzichten te verwerven in de dynamiek van de klachten en doelgericht deze klachten aan te pakken. Het is in therapie erg mooi als cliënten zelf meer zicht krijgen op hun problemen en door zelf meer regie te ervaren deze klachten vervolgens ook individueel weer aankunnen.  

 

Steffany Cornelissen

Ik ben sinds 2020 werkzaam bij Max Ernst GGZ als psycholoog. In mijn behandelingen gebruik ik interventies uit de Cognitieve Gedragstherapie en de Schematherapie. Daarnaast geef ik de Depressiegroep.

In mijn behandelingen probeer ik dichtbij de hulpvraag van cliënten te blijven en te kijken hoe we deze hulpvraag in concrete behandeldoelen kunnen omzetten. Belangrijke uitgangspunten bij elke behandeling vind ik het vergroten van het zelfinzicht en het vergroten van de zelfraadzaamheid. Ik vind het fijn om te merken dat cliënten na afloop van een behandeling vaak aangeven weer vertrouwen te hebben in de toekomst en weer de controle over hun eigen leven terug te hebben.

 

Lidia Fernandes Pinto

Sinds 2020 werk ik bij Max Ernst GGZ als GZ-psycholoog. Na jaren te hebben gewerkt met volwassenen met een autismespectrumstoornis werd het tijd voor verandering en nieuwe uitdagingen. 

In de behandeling vind ik het belangrijk om de behandelmethode af te stemmen op de problematiek en de hulpvraag van cliënt. Ik vind het belangrijk om klachtgericht te werken, maar ook om de sterke kanten van cliënten te vergroten. Mijn voornaamste drijfveer in het werk is te zien hoe cliënten zich persoonlijk ontwikkelen en uiteindelijke zelfstandig mee verder kunnen.

Ik gebruik graag technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR) en Acceptance and commitment therapy (ACT). Daarnaast geef ik de ADHD- en de depressiegroep. 

 

Marcel Doornbosch

Ik ben psychotherapeut en werk 3 dagen bij Max Ernst GGZ. Ik geef ook les aan de huisartsopleiding van het Erasmus MC. Mijn belangstelling gaat uit naar persoonlijkheidsproblemen en ik werk veel met schematherapie. Daarnaast maak ik gebruik van EMDR en cognitieve gedragstherapie.

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.